Voor ondernemers in financiƫle moeilijkheden

Voor ondernemers in financiƫle moeilijkheden die de mogelijkheden van de WHOA voor hun bedrijfsvoering willen verkennen, biedt TK verschillende diensten aan. Klik op de button voor nadere informatie over onze diensten.

U kunt ook TK aanstellen als adviseur.

De WHOA kan in veel gevallen worden gebruikt als breekijzer, zonder dat u het hele WHOA-traject hoeft te doorlopen. Bijvoorbeeld wanneer u een discussie heeft met uw verhuurder, een individuele schuldeiser of leverancier. Alleen al de aankondiging dat u overweegt een WHOA-traject in te zetten, kan in de onderhandelingen een gunstig effect hebben. Wij denken (op de achtergrond) graag met u mee.

De kosten hiervoor zijn op urenbasis. Wij spreken graag vooraf met u een maximumprijs af, zodat er voor u geen verrassingen komen.

Voor schuldeisers, leveranciers en andere betrokken partijen

Ook voor schuldeisers, leveranciers en andere betrokken partijen die te maken krijgen met de WHOA, biedt TK verschillende diensten aan. Klik op de button voor nadere informatie over onze diensten.

WHOA onderhandelingstraject

Als een partij waar u zaken mee doet een WHOA-reddingsplan voorstelt (of daarmee dreigt) kan dit uw positie raken. Wij toetsen of uw wettelijke bescherming in het plan wordt gerespecteerd. Zo niet, dan helpen wij u (op de achtergrond) in de onderhandelingen met de wederpartij. Als de onderhandelingen onvoldoende resultaat opleveren, kunnen we bij de rechtbank uw positie verdedigen. Onze werkzaamheden worden in principe op urenbasis en gespecificeerd aan u in rekening gebracht, tenzij u liever andere afspraken met ons maakt.